BiografijaDiskografijaKoncertiGlasovi DalmacijeGalerija slikaPressKontakt
  Trenutno se nalazite: novosti i koncerti  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 


 

 

 


 

>> KONCERTI <<

 
   
12.06.2012.
NOVI ALBUM - Adagio  
 

Izašao je novi album Black Coffee & Daniele di Bonaventura "Adagio" u izdanju diskografske kuće "Caligola Records" iz Venecije. Album sadrži 11 novih kompozicija, a može se nabaviti u Italiji i zemljama EU.

 
 
   
27.10.2011.
NOVI ALBUM - Maneštrun  
 

Novi album Black Coffee "Maneštrun", ovih je dana izasao pod etiketom "Croatia Records". Na albumu gostuju Martine Thomas, Tammy Mc Cann, Bosko Petrovic i Daniele di Bonaventura.

 
 
   
31.05.2011.
Daniele di Bonaventura & Black Coffee na HTV 2  
 

U Subotu 04. lipnja 2011. na HTV 2 u emisiji "Vrijeme je za Jazz" biti će prikazana snimka koncerta Daniele di Bonaventura & Black Coffee održanog u dvorani "Vatroslav Lisinski" u Zagrebu.

 
 
   
07.10.2010.
Daniele di Bonaventura & Black Coffee na HTV 2  
 

U Subotu 09. listopada 2010. na HTV 2 u emisiji "Vrijeme je za Jazz" biti će prikazana snimka koncerta Daniele di Bonaventura & Black Coffee.

 
 
   
12.07.2009.
NOVI ALBUM - S druge strane Jadrana  
 

Daniele Di Bonaventura & Black Coffee izdali su za talijansku diskografsku tvrtku "Caligola Records" iz Venecije novi album pod nazivom "S druge strane Jadrana - Dall'altra parte del' Adriatico". Na albumu se nalaze autorske kompozicije Di Bonaventure i nekoliko tradicionalnih dalmatinskih napjeva.                     ...više

 
 
   
03.03.2009.
Uskoro na talijanskom trzistu izlazi CD grupe Black Coffee  
 

Uskoro na talijanskom tržistu izlazi CD grupe Black Coffee zajedno s talijanskim jazz glazbenikom Daniele di Bonaventura, pod nazivom "S druge strane Jadrana-Sull altra parte del Adriatico". Na CD-u će se nalaziti autorske kompozicije Di Bonaventure i nekoliko tradicionalnih dalmatinskih napjeva. CD izlazi za talijansku diskografsku tvrtku "Caligola Records" iz Venecije.

 
 
   
26.05.2008.
Black Coffee započinje promotivnu turneju...  
 

... gdje će predstaviti svoj novi projekt "ZVUCI MEDITERANA", zajedno sa Elvisom Stanićem i gostom iz Italije Daniele di Bonaventura na bandoneonu. Ovaj projekt je zamišljen kao glazbeno okupljanje umjetnika triju regija koje se nalaze na jadranskoj obali: MARCHE (ITALIA) te DALMACIJA, ISTRA (HRVATSKA).

 
 
    10.09.2007. PROMOCIJA ALBUMA "Pirija"  
 
U sklopu ovogodisnjeg festivala "Hrvatski jazz sabor" u utorak 09. listopada ove godine u B.P. club Zagreb promocija novog albuma "Pirija" grupe Black Coffee i ženske klape Mendula.
 
 
    05.08.2007. NOVI ALBUM - Black Coffee & ženska klapa Mendula  
 
U sklopu projekta pod nazivom Glasovi Dalmacije objavljen je zajednički album grupe Black Coffee i ženske klape Mendula. Album “Pirija” donosi 11 kompozicija, uglavnom narodnih poput “Lipe li su Zadarske divojke”, “Evo sam ti doša”, “Golubice”, “Projden kroz pasike” i druge.        ...više
 
 
    05.08.2007. TURNEJA - Black Coffee & Tammy Mccann  
 
Grupa Black Coffee uspješno je okončala hrvatsku turneju s američkom pjevačicom Tammy Mccann. Turneja je trajala od 22.07 – 28.07., a obuhvatila je koncerte u sklopu Zadar festival suvremene glazbe, Zaton jazzy nights, Porec jazz u lapidariju, Kastav kulturno ljeto, te Mali Losinj  jazz festival.
 
 
    29.01.2007. INFO  
 
Započelo je snimanje novog albuma grupe Black Coffe na kojem će se naći 10 novih dalmatinskih pjesama ženske klape „Mendula“. Neke od pjesama će se uskoro moći poslušati na Internet stranicama.
 
 
 
     
biografija | diskografija | novosti | glasovi dalmacije | galerija slika | press | kontakt
  (c) 2006 - BLACK COFFEE - Sva prava pridržana.